İstanbul Kent Üniversitesi’nden 2 Şampiyon!

Tarih : 26.02.2024

İstanbul Kent Üniversitesi’nden 2 Şampiyon!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 15-18 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlediği 550 sporcunun katılım gösterdiği Kickboks Türkiye Şampiyonası’nda Sporcumuz Emir Ekizoğlu Türkiye Üçüncüsü olarak büyük gurur yaşattı. Aynı zamanda Üniversitelerarası Türkiye Muay Thai Şampiyonasında da Türkiye Üçüncüsü oldu. Değerli sporcumuz Mihriban GÖKTÜRK ise Üniversitelerarası Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak Üniversiteler arası Dünya Şampiyonası’na katılmayı hak kazanmıştır. Sporcularımızı tebrik eder, hayat boyu başarılar dileriz.

2 Champions from Istanbul Kent University!

Our athlete Emir EKİZOĞLU made us proud by coming third in Turkey in the Kickboxing Turkey Championship organized by the Turkish University Sports Federation between 15-18 February 2024, in which 550 athletes participated. At the same time, he came third in Türkiye in the Interuniversity Turkish Muay Thai Championship. Our valuable athlete Mihriban GÖKTÜRK became the Turkish Champion in the Interuniversity Turkish Muay Thai Championship and qualified to participate in the Interuniversity World Championship. We congratulate our athletes and wish them lifelong success.