6. Uluslararası Katılımlı KDT ve 2. Çocuk-Ergen KDT Kongresi

Tarih : 17.11.2022

6. Uluslararası Katılımlı KDT ve 2. Çocuk-Ergen KDT Kongresi Üniversitemizin ev sahipliğinde 17-20 Kasım 2022 tarihleri arasında Taksim kampüsümüzde gerçekleşecektir

İstanbul Kent Üniversitesi Psikoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden ve Kognitif Davranış Terapileri Derneği (KDTD) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Z. SUNGUR’un da yer alacağı kongre; yetişkin ruh sağlığı profesyonelleri yanı sıra, çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında çalışan ve emek veren ruh sağlığı profesyonellerinin bilgi ve becerilerini geliştirmek yönünden de anlamlı ve yararlı olacaktır.

Kongrenin ilk gününde yapılacak kongre öncesi çalışma gruplarını izleyerek devam eden günlerde yarım günlük kongre içi çalışma grupları, paneller, uzmanla buluşma saatleri ve konferanslar düzenlenecektir.

Birbirinden değerli katılımcıların, özenle seçilmiş konularda yüz yüze gerçekleştirecekleri oturum ve çalışma gruplarının içeriğini ayrıntılı biçimde www.kongre2022.kdtd.org.tr/ üzerinden inceleyebilirsiniz.