2024 Mezuniyet Töreni Katılım Formu

Tarih : 09.05.2024

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Mezuniyet Töreni 13 Haziran 2024, Perşembe günü Maximum Uniq Hall’de gerçekleştirilecektir.

Tören programı ve cübbe ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar ilerleyen günlerde web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşılacaktır.

Aşağıda yer alan link üzerinden katılım durumunuzu ve aile üyelerinizden kaç kişinin törene katılacağı bilgilerini paylaşmanızı önemle rica ederiz.

*Mezuniyet Törenine Katılım formunu 20 Mayıs 2024 Tarihine kadar doldurmanız gerekmektedir.

FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYIN

*Mezuniyet Konserine bütün İstanbul kent Üniversitesi öğrencilerimiz katılabilir. Konser için formu doldurmanıza gerek yoktur.

Detaylar yakında web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşılacaktır.