Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanımı Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz;

2017 – 2018 Akademik yılı güz yarıyılında Türk Dili dersi “Sanal Kampüs” üzerinden işlenecektir. İlgili dersin vize, final ve bütünleme sınavları ise üniversitemiz yerleşkesinde bulunan dersliklerde gerçekleştirilecektir.

Türk Dili ders notlarına sanalkampus.kent.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sisteme giriş sağlamak için hem kullanıcı adınız hem de şifreniz TC kimlik numaranız olarak belirlenmiştir. Sisteme giriş sağladıktan sonra “Dersler” linkini tıkladığınızda “Türk Dili” dersi sayfanıza gelecektir. Bu sayfada “Kursa Git” bağlantısını tıkladığınızda da dersleri izlemeye ve not almaya başlayabilirsiniz. 2017 – 2018 akademik yılı güz yarıyılı vize dönemi için ilk 7 haftalık kısımdan sorumlu olacaksınızdır. Bir plan dahilinde haftalık ders yüklemeleri yapılacak olup, belirli aralıklarla sisteme girmeniz faydalı olacaktır.

Başarılar dileriz.