Dijital Dönüşüm Elçisi Programı Tamamlandı

Tarih : 15.04.2022

İstanbul Kent Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (KÜYEM), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Genç Girişimciler Kurulu, İstanbul Sanayi Odası (İSO), ve Amazon Web Services tarafından hayata geçirilen Dijital Dönüşüm Elçisi Programı tamamlandı.

26 Şubat – 5 Mart tarihlerinde iki hafta olarak düzenlenen program kapsamında Limon Cloud tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde farklı üniversitelerden öğrencilere Amazon Web Services (AWS) çözümleri anlatıldı.

Eğitimde öğrenciler dijital dönüşüm süreçlerinde kullanılan bulut teknolojiler hakkında detaylı bilgi edinirken, dijital alanda kariyer hedefleri açısından önemli bir deneyim kazanmış oldular. Eğitim sonunda başarılı öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

FOTOĞRAF & VİDEO