01 Eylül 2018

KAYIT İŞLEMLERİ DUYURUSU

2018 YKS sonuçlarına göre üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Üniversitemizi kazanan öğrencilerin ön kayıtları 3 - 5 Eylül tarihleri arasında e-devlet üzerinden alınacaktır. Kesin kayıtlar ise 3 - 7 Eylül arasında kampüsümüzde yapılacaktır.

Adres Bilgisi: İstanbul Kent Üniversitesi Cihangir Mahalesi, Sıraselviler Caddesi, No:71, Beyoğlu (Eski Alman Hastanesi)

ÖSYS Kayıtları İçin Gerekli Belgeler;

1-) ÖSYS Sonuç Belgesi (karekod ve sorgulama kodlu İnternet çıktısı)

2-) Lise diploması veya mezuniyet belgesi aslı,

3-) Son altı ay içinde çekilmiş 6 adet 4,5cm x 6 boyutunda fotoğraf,

4-) Askerlik Durum Belgesi:” Kaydında sakınca yoktur” ibaresi bulunan yükümlülerden askerlik durum belgesi istenmeyecektir.

(Askerlik şubesine yönlendirilen 1997 ve daha önceki yıllarda doğan erkek öğrenciler, askerlik şubesinden yeni tarihli Askerlik Durum Belgesi almak zorundadırlar)

​Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programına kayıt yaptıracak adaylar:

Bu programa alınacak öğrencilerin,

- Devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları (Öğrencinin boy ve kilosunun sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir.)

- Program gereği 2. sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması sebebiyle kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmaları;

- Erkek öğrencilerde 1.65 m’den, kız öğrencilerde 1.60 m’den kısa olmamaları,

- Boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmaları,

- Kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

Önemli Not:

* Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

* Yükseköğretim kurumları, kayıt yaptıracak adaylardan sağlık kurulu raporu isteyebilir.

* Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

EĞİTİM ÜCRETİ ÖDEME OPSİYONLARI

İstanbul Kent Üniversitesi 2018 - 2019 Akademik Yılı Öğrenim Ücretleri için tıklayınız: http://kent.edu.tr/content/files/Burs/istanbul-kent-uni-burslar-ve-ucretler-.pdf

PEŞİN ÖDEMELER:

VAKIFBANK ETİLER ŞUBESİ

IBAN :TR68 0001 5001 5800 7306 1774 28

ÖĞRENCİ ADI, SOYADI VE TC.NUMARASI YAZILARAK DEKONT ÖRNEĞİNİN MALİ İŞLERE TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

TAKSİTLİ ÖDEMELER:

• İŞ BANKASI KREDİ KARTI: MAKSİMUM 9 TAKSİT

• AKBANK KREDİ KARTI: MAKSİMUM 9 TAKSİT

• YAPI KREDİ BANKASI KREDİ KARTI: MAKSİMUM 12 TAKSİT

• GARANTİ BANKASI KREDİ KARTI: MAKSİMUM 12 TAKSİT

• VAKIFBANK WORLD KREDİ KARTI: MAKSİMUM 7 TAKSİT

EĞİTİM KREDİSİ

• VAKIFBANK ETİLER ŞUBESİ (DETAYLAR İÇİN ŞUBE İLE GÖRÜŞÜLMESİ GEREKMEKTEDİR)

NOT:

ÜNİVERSİTEMİZDE EĞİTİM BEDELİ NAKİT OLARAK TAHSİL EDİLMEMEKTEDİR.

KREDİ KARTI İLE TAKSİTLİ ÖDEMELERDE EĞİTİM ÜCRETİNE BANKA KOMİSYONU AYRICA İLAVE EDİLMEKTEDİR.

ANLAŞMALI YURTLAR:

Liberty

Beşiktaş Kız Öğrenci Yurdu 1

Beşiktaş Kız Öğrenci Yurdu 2

Beşiktaş Erkek Öğrenci Yurdu

Academia

Viva Akademia  Kız Öğrenci Yurdu

Kağıthane

Seyrantepe Erkek Öğrenci Yurdu

Seyrantepe

Akademia Residence Öğrenci Yurdu

Kağıthane

Beşiktaş Akademia Öğrenci Yurdu

Ala-Çatı

Ala-Çatı Kız Öğrenci Yurdu

Mecidiyeköy

Not: Anlaşmalı yurtlar, 3 - 7 Eylül tarihleri arasında yerleşkemizde stant kuracaktır.