Erasmus+ Spor Projesi Herkes için Spor, Spor için Herkes

Tarih : 14.12.2021

Erasmus+ Spor Projesi Herkes için Spor, Spor için Herkes: Engelli Sporuna Katılımın Arttırılması (Sport for ALL for Sport: Gathering Popularity for Disabled Sport) projesinin son uluslararası toplantısı Türkiye’den İstanbul Kent Üniversitesi ve Pendik Belediyesi, Portekiz’den Lousada Belediyesi ve Romanya’dan Sportiv Experienta Multisport Derneği’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya üniversitemizi temsilen Erasmus Koordinatör Yardımcısı ve Kurum Çevirmeni İpek Sayrak ve Erasmus Değişim Programları Uzmanı Emre Atsü katıldı. Ayrıca Pendik Koca Yusuf Spor Lisesi’nde çoğaltıcı etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte Portekiz ve Romanya’dan gelen engelli sporcular, Pendik Belediyesi engelli sporcuları ve öğrenciler arasında tekerlikli sandalye basketbol maçı gerçekleştirdi. Etkinliğe ayrıca Çocuk Gelişimi Bölümü Öğr. Gör. Zeynep Zeynel ve bölüm öğrencileri de katılarak, engelli sporculara anket uyguladılar.

Proje websitesi: http://www.sport4all4sport.com/

FOTOĞRAF & VİDEO