Rektörümüzün İzmir Depremi Hakkındaki Mesajı

Tarih : 03.11.2020

Sevgili Öğrencimiz,

Ülkemizi ve üniversitemizi derinden sarsan 30 Ekim 2020 Cuma günü, İzmir’de yaşanan depremde hissetmiş olduğunuz kaygıyı ve korkuyu yürekten paylaşıyorum. Rektörünüz olarak benim ve üniversitemizin tüm mensuplarının kalbinin ve dualarının sizlerle olduğunu bilmenizi isterim. Güzel İzmir’imize, en yakın zamanda, hazırlamakta olduğumuz yardımlarımızı ileteceğiz. Hocalarınızla yaptığım görüşme sonucunda; uzaktan eğitim süreçlerinizde, 2 hafta boyunca Rektörlük izniyle muaf tutulacağınızı, eksik kalan derslerinizi asenkron olarak izleyebileceğinizi belirtmek isterim. Bu süreçte ve üniversitemizle ilgili daha sonraki tüm süreçlerde  sks@kent.edu.tr adresinden, Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü’müze ulaşabilirsiniz.

Sizlere, sevdiklerinize ve ailenize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İstanbul Kent Üniversitesi ailesi olarak, her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.

Sevgi ve saygılarımla.

Prof. Dr. M. Necmettin Atsü / İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü