İngilizce I - II Ders Kitabı Temini

Tarih : 05.10.2020

Değerli İstanbul Kent Üniversitesi Öğrencileri;

Okulumuz bünyesindeki lisans ve önlisans öğrencilerinin sorumlu olduğu İngilizce I (Güz Dönemi)  ve İngilizce II (Bahar Dönemi) derslerinin kitabını aşağıda ilettiğimiz linkten temin edebilirsiniz.

Ders dönemi boyunca bu kitap aktif olarak kullanılacak ve notlandırma bu ders kitabı üzerinden yapılacaktır. Kitabı online olarak edindikten sonra alacağınız kod ile sisteme giriş yapıp derslere erişebileceksiniz.

Vize ve final sınavlarınız da bu sistem üzerinden uygulanacaktır.

Ders kitabı temini için tıklayınız:

• *İngilizce 1 kitabı için sayfada yer alan İngilizce 1 butonu üzerinden, İngilizce 2 kitabı için sayfada yer alan İngilizce 2 butonu üzerinden sipariş verebilirsiniz
  • *Hazırlık sınıfı öğrencileri ve dersten muaf olmuş öğrenciler bu kitaptan sorumlu değildir.
  • *Herhangi bir sorun yaşamanız halinde prep@kent.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.