Üniversitemiz heyetinden FOM Üniversitesine ziyaret

Tarih : 16.10.2019

Üniversitemiz heyeti, uluslararası işbirliklerinin geliştirilmesi konusunda Almanya FOM Üniversitesine ziyaretlerde bulundu.

İstanbul Kent Üniversitesi heyeti, 8 Ekim 2019 Salı günü Almanya FOM Üniversitesine ziyarette bulundu. Ziyarete; Üniversitemizin kurucularından ve eski başbakanımız Mesut Yılmaz, Mütevelli Heyeti Başkanımız Berna Yılmaz ve Rektörümüz Prof.Dr. Zehra Neşe Kavak katıldı.

Almanya FOM Üniversitesini temsilen; FOM Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Klaus Dieter Braun, Bildungs Centrum der Wirtschaft Vakfı üyesi Alexandra Penat, FOM Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Burghard Hermeir  ve FOM Üniversitesi Yöneticisi Dr. Harald Beschorner katıldı.

Toplantıda; İstanbul Kent Üniversitesi ile Almanya FOM Üniversitesi arasında gerçekleşebilecek ikili anlaşmaların ve değişim programlarının sağlanması görüşüldü.  Almanya ile Türkiye arasında gerçekleşebilecek ortak eğitim programlarının önemine değinildi.