Kent Üniversitesi
Sosyal Hizmet Bölümü Bahar Konuşmaları Başlıyor

Sosyal Hizmet Bölümü Bahar Konuşmaları Başlıyor

Tarih : 29.03.2019

Sosyal Hizmet Bölümü tarafından düzenlenen Bahar Konuşmaları Nisan ayında başlıyor.

 

‘Osmanlı Kadın Aydınları’

Doç. Dr. S. Seza Yılancıoğlu,

Tarih: 29 Nisan 2019 , Pazartesi

Saat: 14:15- 15:15

Yer: CKS

Konuşmacı Hakkında: Seza Yılancıoğlu, Nice-Sophia Antipolis Üniversitesi- Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden Yüksek Lisans ve doktorasını aldı. Galatasaray Üniversitesi-Karşılaştırmalı Dilbilim ve Uygulamalı Yabancı Diller Bölümü’nde, Karşılaştırmalı Edebiyat, Frankofon Edebiyatlar ve Edebiyat Eleştirisi dersleri vermektedir. Paris-Sorbonne Nouvelle Üniversitesi: Cinsiyet Çalışmaları ve Frankofon Edebiyatlar Araştırma Laboratuvarında araştırmacı olarak çalışmaları vardır.

Paris-Sorbonne Nouvelle, Toulouse, Bordeaux (Fransa), Iası (Romanya), Oran(Cezayir) Üniversitelerinde Çağdaş Frankofon Edebiyatlar üzerine çeşitli seminer ve konferanslar verip, yurtiçi ve yurt dışında birçok kongre ve kolokyumlara katılmıştır.


‘İlişkilerde Ustalık’

Merve Ekşioğlu Aydınlar

Tarih: 6 Mayıs 2019, Pazartesi

Saat: 14:15- 15:15

Yer: CKS

Konuşmacı Hakkında: Merve Ekşioğlu Aydınlar,  Oxford Brookes University, Business and Management Lisans eğitimini aldı. New York University'de yüksek lisansını (MS)  Direct Marketing de yaptı.

New York'ta Citigroup Private Bank, İntenet Bankacılığında 2002-2004 yılları arasında çalıştı. Amerika Birleşik Devletleri'nde Birleşmiş Milletler'de (United Nations) Türkiye'deki STK’ları temsilen farklı projelere katıldı.

Türkiye'ye döndükten sonra sosyal sorumluluk alanında çalışmalarına devam etti.

2013 yılından beri Deneyimsel Tasarım Öğretisi Eğitmeni olarak İlişkilerde Ustalık, Ailede Huzur ve  Nasp (Nero Anti Smoking Programming) Sigaradan Özgürleşme Eğitimleri vermektedir. 

Türkiyenin farklı yerlerinde verdiği bu eğitimlerle bireylerin dününe göre daha güçlü, başarılı ve mutlu olmalarına destek vermektedir.


‘Toplumsal Etik Kuramı’

Dr. Bilge Uyan Atay

Tarih: 13 Mayıs 2019, Pazartesi

Saat: 14:15- 15:15

Yer: CKS

Konuşmacı Hakkında: Bilge Uyan Atay Doktorasını University of Bath'da yaptı. University of Bath'da araştırma görevlisi olarak çalıştı. University of Bath, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversiteleri'nde lisans dersleri verdi. Halen İstanbul Kent Üniversitesinde Sosyal Sorumluluk dersi vermektedir.

Türkiye'de ve İngiltere'de etik ve sosyal sorumluluk projeleri üzerine çeşitli seminer ve konferanslar verip, yurtiçi ve yurt dışında birçok kongrelere katılmıştır.