Derslerin İşlenişi ve Ders Seçme İşlemleri Hakkında Önemli Duyuru

Tarih : 11.10.2020

Sevgili öğrencilerimiz,

İstanbul Kent Üniversitesi olarak OIS sistemine geçiş yapmış bulunmaktayız. OIS sistemine, herhangi bir tarayıcıya ois.kent.edu.tr adresini girerek, size tanımlanmış kullanıcı adı ve şifresi ile erişebilirsiniz.

Tüm derslerin işleyişi, ders seçimleri, öğrenciliğiniz ile ilgili süreçler ve işlemler OIS sistemi üzerinden yapılmaktadır.

OIS sisteminin ders seçim panelleri ile ilgili yoğunluğu engellemek adına bir güncelleme yapılmaktadır. Bu güncelleme süresince ders seçme panellerini kullanamayacağınızı bildirmek isteriz. Güncellemenin en kısa sürede bitirilmesi planlanmaktadır.

Bu nedenle 12 Ekim 2020 tarihli dersleriniz asenkron / çevrimdışı olarak başlayacaktır. Hocalarımız bu tarihteki derslerini sistem içerisine kaydedecek, sizler de daha sonradan bu kayıtları izleyebileceksiniz. 13 Ekim 2020 tarihi ile senkron / çevrimiçi canlı ders işleyişine geçeceğiz.

Güzel bir eğitim dönemi geçirmenizi dileriz.

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlüğü