21 Eylül 2020

Online Ücretsiz İngilizce Kursu

Üniversitemizin Değerli Üyeleri ve Sevgili Öğrenciler,

Hatırlayacağınız gibi; Erasmus+ hareketlilik öncesi İngilizce dil seviyenizi geliştirme desteği politikamız kapsamında, üniversitemizin İngilizce öğretim görevlileri ile planlamış olduğumuz; “Open Courses” ve “Speaking Club” girişimlerini, Covid-19 pandemisi sebebiyle örgün eğitime ara verilmesi neticesinde ertelemiş ve 2020-2021 akademik senesinde başlatmayı öngörmüştük.

Bu süre zarfında ise sizlere Kent Evde İngilizce projesini sunmuştuk. Kent Evde İngilizce projemizin; A1 ve A2 çalışmaları https://kentevdeakademi.kent.edu.tr/ingilizce.html adresli Kent Evde Akademi sayfamıza yüklenmiş olup; B1 ve B2 çalışmaları devam etmektedir ve yakında tamamlanacaktır.

Bununla beraber size bir müjdemiz var;

Open Courses ve Speaking Club olarak açılması öngörülen, öğrenci ve personel için ÜCRETSİZ Genel İngilizce Derslerinin, Üniversitemiz bünyesinde yeni kurulan Hazırlık Programı yürütücülüğünde; “Kentlilere İngilizce” adı altında, Microsoft Teams üzerinden online olarak, 2020 Kasım ayında başlaması planlanmaktadır.

Değişen şartlar nedeniyle; daha önceden kayıt olan öğrenci ve personelin tekrar kayıt olmasını rica/arz ederiz.

Kayıt olmak için, bu formu doldurmanız gerekmektedir. Lütfen tıklayınız:

Kayıt için son gün 28 Eylül 2020 Pazartesi’dir.

Sınıfların A1, A2, B1 ve B2 seviyeleri için ayrı ayrı açılması planlanmıştır Her sınıf için minimum 10 kişi olması ön koşulu vardır. Herhangi bir kur için, 10 kişiden az başvuru olması durumunda, sınıf açılmayacaktır.

Programın başlamasından önce düzey belirleme sınavı yapılacaktır. Dersler de yine aynı şekilde, ileri bir tarihte duyurulacak gün ve saat aralıklarında, Microsoft Teams üzerinden online olarak işlenecektir.

Dersler tamamen ÜCRETSİZ olup; ders kitabı temini için yapılacak masraf kursiyere aittir.

Yeni akademik yılın sağlıklı, verimli ve keyifli olması dileği ile,

İstanbul Kent Üniversitesi
Erasmus+ ve Yurtdışı Programlar Koordinatörlüğü