28 Ağustos 2018

Ön kayıt başvuruları hakkında duyuru

Üniversitemizi kazanan öğrencilerin ön kayıtları e-devlet üzerinden alınacak olup, e-devlet şifresi bulunmayan öğrencilerin kayıt sürecinde zorluk yaşamamaları için e-devlet şifrelerini şimdiden almaları önemle duyurulur.

E-Devlet şifresi nasıl alınır?

E-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz.

E-Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcısıysanız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra "Profilim" alanında bulunan iletişim bilgileri kısmına cep telefonunuzu kaydettiyseniz ya da cep telefonunuzu veya hem cep telefonunuzu hem de e-posta adresinizi e-Devlet Kapısında doğruladıysanız şifre yenileme hizmetinden yararlanarak yeniden şifre temin edebilirsiniz. Bununla birlikte, mobil imza, elektronik imza, yeni T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı kullanıyorsanız, e-Devlet Kapısına bunlardan biri ile giriş yaptıktan sonra da şifre oluşturabilirsiniz.