KÜYEM Danışma Kurulu'nun ilk toplantısı yapıldı

Tarih : 13.09.2018

İstanbul Kent Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (KÜYEM) Danışma Kurulu’nun ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Kurul üyesi olan Ceren Yılmaz, İrem Aşçıoğlu, Nedim Saban, Aytaç Manizade, Aslı Çelik, Furkan Evranos, Hülya Kızılırmak ve Kanat Ayyıldız, KÜYEM Müdürü Caner Yazıcıoğlu’nun daveti ile bir araya geldi. Aynı zamanda, KÜYEM Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Kent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tuğrul Biren’in de bulunduğu toplantıda, KÜYEM’in amaç, misyon, vizyon ve hedefleri değerlendirildi.

Toplantıda, geçtiğimiz yaz aylarında kurulan KÜYEM’in, gelecek dönemde gerçekleştireceği başarılı projeler için beyin fırtınası yapıldı ve önemli fikirler masaya yatırıldı. Üyelerinin her biri farklı alanlardaki profesyonellerden oluşan KÜYEM Danışma Kurulu; gerek yükseköğrenim boyutunda, gerekse sektörel ihtiyaçlar seyrinde, sosyal, kültürel ve profesyonel iş hayatına yönelik programlar başlatmak üzere kararlar aldı.