Kitabıma Ses Ver Projesi Başlıyor

Tarih : 20.01.2022

Kuruluş misyonumuzda yer alan "engelli öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak" anlayışından hareketle Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü koordinesinde “Kitabıma Ses Ver Projesi” başlıyor.

Proje ile üniversite öğrencilerinin seslendireceği kitaplar görme engelli öğrencilerin erişimine açılacaktır.

Proje ile;

●             Engellilerin eğitim ve kültür alanında kendilerini geliştirebilmelerine katkı sağlanması,

●             Toplumsal farkındalık yaratılması,

●             Öğrencilerin gönüllülük deneyimlerini geliştirilmesi hedefleniyor.

Projede yer almak isteyen gönüllü öğrenciler kurumsaliletisim@kent.edu.tr adresine isim/soy isim ve bölüm bilgilerini göndererek başvuruda bulunabilir. Projeye kabul edilen öğrencilere seslendirme ile ilgili kısa bir eğitim verilecektir.