Erasmus+, Sanal Hareketlilik ve Covid-19 Bilgilendirme Toplantıları

Tarih : 29.08.2020

Ünivesitemizin değerli öğrencileri ve üyeleri,

14-15-16 Ekim 2020 tarihlerinde; Erasmus+ Programı genel bilgilendirmesi, Sanal Hareketlilik ve Covid-19 pandemisinin Program üzerindeki etkileri konuşulmak üzere; Zoom üzerinden online olarak, bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir.

Online toplantılar programı aşağıdaki gibi olup; Zoom URL ve bağlantı bilgileri, bir hafta öncesinden; kent@edu.tr uzantılı e-posta adresleriniz üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.

Erasmus+ Programı ile ilgilenen ve Sanal Hareketlilik konusunu merak eden, pandeminin Program üzerindeki etkileri hakkında bilgi edinmek isteyen tüm öğrenci ve personelimiz davetlidir.

Katılım için önceden kayıt gerekmiyor olup; katılımcı sayısının 100 kişiyi aşması halinde, duyurusu yapılacak ikinci seans toplantılar düzenlenecektir.
Toplantılar, kayıt edilmeyecektir. Katılımcıların bilgisine arz/rica olunur.

PROGRAM:

* 14 EKİM 2020 ÇARŞAMBA 15.00-15.40 – ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (ONLİNE)

* 15 EKİM 2020 PERŞEMBE 15.00-15.40  – PERSONEL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (ONLİNE)

* 16 EKİM 2020 CUMA 15.00-15.40  – COVİD-19 SIKÇA SORULAN SORULAR TOPLANTISI (ÖĞRENCİ VE PERSONEL, ONLİNE)

Sevgi ve saygılarımızla...

İstanbul Kent Üniversitesi