DUYURULAR

Kariyer Gelişim ve Mezunlar Ofisi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan Temel İş Güvenliği Eğitimi 21 Kasım 2020’de saat 20:00’de İş güvenliği Uzmanı Mustafa KESER tarafından Microsoft Teams üzerinden yapılacaktır.

Mentor Eğitim Programımız 24-25-26 Ağustos tarihlerinde tamamlandı

Yeni Mezun Programı - Pusula başvuruları için tıklayınız:

Mentor Programı Mülakat Sonuçları için tıklayınız.

Kariyer Gelişim ve Mezunlar Ofisi bünyesinde yeni gelen öğrencilerin üniversite hayatına uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla Mentor’lük programı başlamış bulunmaktadır.

Bu program ile yeni gelen öğrenciler, bölümü/programı tanımaktan, hedeflerin belirlenmesine, sosyal kültürel, akademik ve mesleki anlamda donanım kazanmaktan, rehberlik hizmetlerine kadar, pek çok konuda üst sınıf öğrencilerin danışmanlığı sağlanacaktır.

Üniversitemizin idari ve akademik birimlerini tanıyan, üniversitede edindiği bilgi ve tecrübeyi yeni başlayan öğrencilere aktarmaya hevesli, Ön lisans programlarında 2.sınıf, Lisans bölümlerinde 3. ve 4. Sınıf öğrenciler “Mentor Başvuru Formu” ve “CV” ile başvuru yapabilirler.

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN