2019-2020 YAZ STAJLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Tarih : 09.07.2020

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz, Covid-19 salgınının normalleşme süreci sonrası üniversitelere tanınan yetki çerçevesinde yaz dönemi stajları için, öğrencilerimizin pratik becerilerini geliştirmeye devam etmesi ve mağduriyet yaşamaması adına bir karar almıştır.

Bu karara göre;

• 2019-2020 eğitim öğretim yılı yaz döneminde staj yapma talebi bulunan öğrencilerimiz, başvurularını Staj Başvuru Formu ve Staj Taahhütnamesi ile birlikte 09.07.2020 – 31.08.2020 tarihleri arasında İnsan Kaynakları Direktörlüğüne bağlı Staj Koordinatörlüğüne yapabilirler.
  • Üniversitemiz bu dönemde staj için herhangi bir kuruma yönlendirme yapmayacak olup, yalnızca staj yapma talebi bulunan ve ilgili prosedürleri gerçekleştiren öğrencilerin SGK işlemlerini yapacaktır.
  • Staj başlama tarihiniz en erken 13.07.2020 olabilir.
  • Staj bitiş tarihiniz en geç 02.10.2020 olabilir.

Stajınıza sorunsuz bir şekilde başlamanız ve sigorta işlemlerinizin tamamlanması için aşağıdaki adımları uygulamanız önemlidir.

• Staj başlama ve bitiş tarihlerinizi yukarıda belirtilen tarih aralığında belirlemeniz,
  • Aşağıdaki linkte mevcut Staj Başvuru Formu’nu ve Staj taahhütnamesini çıktı alarak kendinize ve işletmeye ait yerleri doldurup, gerekli onayları alarak dilan.erol@kent.edu.tr mail adresine kent.edu uzantılı e- posta adresiniz üzerinden staj başlangıç tarihinizden en geç 10 iş günü öncesinde iletmeniz gerekmektedir.
  • Her iki evrakı da ek dosya olarak göndermenizi rica ederiz.
  • Evrakların elden teslimi ve ya kargo ile gönderimi salgın önlemleri kapsamında kabul edilmemektedir.

EKLER:

1. Fakülte Staj Başvuru Formu. pdf
  2. Meslek Yüksekokulu Staj Başvuru Formu. pdf
  3. Staj Taahhütnamesi. pdf

Staj ile ilgili tüm sorularınız için bizlere dilan.erol@kent.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Başarılar dileriz.

İnsan Kaynakları Direktörlüğü