18.05.2020 tarihinde ilan edilecek ön değerleme sonuçlarına ve sınav tarihlerine ilişkin duyuru:

Tarih : 18.05.2020

Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü (İng.) Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi,

Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü (Türkçe) Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi,

Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Araştırma Görevlisi,

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi,

Meslek Yüksekokulu Adalet Programı Öğretim Görevlisi kadrolarına ilişkin;

18.05.2020 tarihinde ilan edilecek ön değerlendirme sonuçları sokağa çıkma kısıtlamaları nedeni ile 20.05.2020 tarihinde üniversitemizin web sitesinde duyurulacaktır.

20.05.2020 tarihinde yapılması planlanan sınavlar ise İstanbul'a giriş-çıkışların yasaklanmış olması ve bu sınavlara başvuran bazı adayların sınava İstanbul dışından katılacak olması nedeniyle ertelenmiş olup, yeni sınav tarihi İstanbul'a giriş-çıkış yasağı kalktıktan sonra üniversitemizin web sitesinde duyurulacaktır.